۵- شیب دار نبودن بخشی از دیوار طولی داخل بدنه شومینه ، که در واقع همان دیوار روبرو میباشد ،این شیب موجب جمع تر شدن دود و هدایت ان به سمت کوره میشود و محدود شدن محل اتصال بدنه اتشدان به قسمت کوره همانند فرایند کاربراتور است . وقتی هیزم میسوزد دود با برخورد به این شیب تقریبا کمی جمع و به اصطلاح دسته بندی میشود و حجم کوره که کمی گشادتر از لبه اتشدان است دود را به سمت خود میکشد . این امر تا حدودی در مکش دود توسط کوره موثر است .
البته این مورد را در برخی شومینه های هیزمی قدیمی روستا ها ندیدم ، شاید کوچک بودن حجم اجاق ، دلیل عدم نیاز بوده است .
اگر شومینه شما ساخته شده و بدنبال شناخت عیب ان و رفع مشگل هستید و این کتاب را با دقت مطالعه میفرمایید توجه داشته باشید که جهت رفع اشکال ابتدا از کم هزینه ترین علت ها شروع نمایید .
این مطلب بخشی از کتاب اصول طراحی و روش ساخت شومینه میباشد
احمد حبيبي
نویسنده کتاب شومینه و چند کتاب دیگر در زمینه معماری وطراح و مجري هنرهاي تجسمي و دكوراسيون داخلي ، اجرای شومینه هیزمی و گازی ، ساخت تنور و فر پیتزا در داخل منازل و رستورانها، باربیکیو و صخره مصنوعی ، کلیه سازه های هنری ساختمانی و نقاشی هنری- متولد خدابنده ـ 50 ساله ، ساكن غرب استان تهران
کرج : سه راه گوهردشت ساختمان امیر دفتر مرکزی کارخانجات آجرنمای امیری(بدلیل نداشتن دفتر مستقل و ثابت محل دسترسی موقت این محل میباشد)
اینستا گرام: Decor_rustic-صفحه اختصاصی شومینه در اینستاگرام fireplace_wood
09125354006
galleryhabibi@yahoo.com
habibi-decoration.com
News Ticker